Social Icons

Síguenos en Twitter Siguenos por RSS

dimarts, 23 de setembre del 2014

La veritat fa mal, però la mentida mata.


Sí, avui dia 23 de setembre de 2014 Rajoy ha confirmat la retirada de la reforma de la llei de l'avortament, tal i com ja s'havia avançat anteriorment i havíem denunciat al blog

Amb aquesta retirada, el Partit Popular està completant una sèrie d' incompliments electorals en cadena al llarg del què portem de legislatura.  Uns incompliments que en qualsevol país democràtic mínimament seriós, hagués comportat una dimissió del govern. 
A part d'incomplir sistemàticament el programa electoral amb el qual es van presentar les eleccions, han contradit literalment els seus estatuts que són els que en teoria donen sentit a l'existència d'aquest partit. Concretament l'article 3 dels seus estatuts:

ARTICULO 3. Compromiso político.

"El Partido Popular quiere distinguir su actuación general por un 
compromiso renovado con el derecho a la vida, la integración y el respeto a las minorías y la defensa y solidaridad con las víctimas de la violencia en todas sus manifestaciones, así como la protección del medio ambiente."

Una de les actituds que són més penalitzades i més castigades electoralment i moralment a països com EEUU  o Alemanya per exemple, és el fet de mentir. La mentida és penalitzada i provoca un gran repulsa a la societat. Si amb això afegim que la mentida ha estat al voltant d'un aspecte fonamental de la nostra societat com és el cas de la protecció del dret a poder néixer i viure, llavors estem davant d'un cas molt greu.




Per entendre la gravetat de la situació i del fenomen de l'avortament recomanem molt la lectura atenta del següent article "El liberalismo contra el derecho al aborto: una argumentación liberal pro-vida" 

Per tant doncs, l'actitud del Partit Popular ha quedat en evidència a la llum de tothom com un partit que està governant de facto en un frau democràtic. 

Avui és un dia molt adequat per recordar les paraules d'un president d'esquerres com és el president Rafael Correa entorn a l'avortament i a les promeses electorals:





Per acabar com deia un Twit per la xarxa: Un fetus de 14 setmanes és un ésser humà viu sempre i quan no falti un any per les eleccions generals.





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

 
Blogger Templates