Social Icons

Síguenos en Twitter Siguenos por RSS

diumenge, 15 de febrer del 2015

Jorge Fernandez Diaz, un catòlic a mitja jornada


Jorge Fernandez Diaz, l'actual Ministre de l'Interior és força conegut i ell en fa ostentació del seu catolicisme militant, concretament és supernumerari del Opus Dei. Ell públicament ha sortit en varis mitjans de comunicació explicant la seva conversió al catolicisme, concedeix a la Verge la més alta condecoració policial etc.
Per tant, no s'amaga del seu catolicisme militant. El podem trobar en la seva trajectòria política  criticant (d'una manera nefasta, ja que es pot criticar donant arguments més de pes) aspectes molt importants com ara l'avortament, fent una frase com "El aborto tiene algo que ver con ETA" o també donant la seva opinió sobre les parelles del mateix sexe, de les quals va arribar a dir "El matrimonio homosexual no garantiza la pervivencia de la especie" .
Per tant doncs, ens trobaríem davant del que alguns diuen el "Ministro ultraconservador", "retrogrado", que vol imposar la seva creença als ciutadans etc.


Quina és la realitat?

La realitat és que no hi ha res que faci més mal al cristianisme i al catolicisme en particular, que una persona declarada públicament catòlica i que en el desenvolupament de les seves funcions públiques actuï en contra dels principis que diu defensar.

Les afirmacions com aquesta s'han de demostrar amb fets i exemples. Com a membre i amb una posició de gran importància en el Partit Popular, aquest ha dut a terme polítiques totalment contraries a les que ell diu defensar, com ja denunciàvem en l' entrada al blog "El Partit Popular, un partit segrestat per l'església?"

Alguns dels exemples flagrants de polítiques del Partit Popular contraries a la doctrina que diu defensar el senyor Fernandez Diaz:

- No modificar la llei que habilitava el matrimoni entre persones del mateix sexe que segons ell acabarien amb l'espècie humana.

- No modificar la llei d'avortament lliure i gratuït del senyor Zapatero, que segons el Fernandez Diaz l'avortament tenia relació amb ETA.

- Aprovació de la llei que permet fer devolucions "en calent" dels immigrants. Amb afirmacions lamentables del senyor Fernandez Diaz com ara "Que me den la dirección y les enviamos a esa pobre gente"   .Una llei durament criticada per l'església a la que el senyor Fernandez Diaz va respondre amb "La iglesia que no se meta en asuntos de estado"

- Reforma del Codi Penal, en la qual s'inclou la cadena perpetua en segons quins casos. Un fet que ha estat durament críticament pel Papa Francesc: "El Papa pide la abolición de la pena de muerte y de la cadena perpetua" 

Així doncs, senyor Fernandez Diaz, l'exemple que projecte vostè cap a la societat és lamentable, fa un mal terrible a les persones que seguint a Jesucrist prediquen amb l'exemple. 

Una persona no pot ser cristiana a mitja jornada. Els principis de qualsevol cristià, uns principis que són revelats per Jesucrist, han de ser coherents amb la vida que un porta i en les funcions que un exerceix. 
No es pot criticar l'avortament i no marxar d'un partit que el legalitza de facto, no es pot criticar el matrimoni de persones del mateix sexe i mantenir-se com a ministre d'un govern que no ho modifica. No es pot declarar públicament catòlic i com a Ministre de l'Interior tractar la immigració com a persones indesitjades, no, no és pot senyor Fernandez Diaz.

Recordi senyor Fernadez Diaz: la missió d'un cristià és arribar al cel, no al palau de la Moncloa.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

 
Blogger Templates