Social Icons

Síguenos en Twitter Siguenos por RSS

dijous, 26 de novembre del 2015

Bon Nadal sra. Colau

Bon nadal sra. Colau,

Si, bon NADAL, això és el que li desitjaríem  si ens la creuéssim pel carrer.  Per  molt que li sàpiga greu fa 2015 anys que a tot Occident en aquestes dates celebrem un esdeveniment que va canviar el rumb de la humanitat: el naixement de Jesús.

Per molt que no li agradi, la seva data de naixement i la història estan referenciats en funció d’aquest naixement (a.C o d.C) i no en funció del naixement de Karl Marx. 

Per molt que intenti tapar el Nadal com l'esdeveniment del naixement de Jesús amb contes infantils de paissatges d'hivern la tradició cristiana al nostre país ha estat i és la que és.

Per molt que intenti dir-nos què és el què hem de regalar i què no als nostres fills, nosaltres farem cas a les seves il.lusions i no a la seva propaganda de gènere. 

Per molt que vostè intenti celebrar el solstici d'hivern, intenti paganitzar la tradició de nadal, nosaltres continuarem transmetent als nostres fills l'arribada de Jesús. Els no creients continuaran celebrant el nadal ja que és patrimoni de tots, tant de creients com de no creients.


Per molt que vulgui simplificar el nadal amb una festa purament consumista i capitalista (que en molts casos s'ha convertit en això), nosaltres també li ho recordarem quan arribi a l'estiu i es gasti 2.000 euros en un viatge a la Índia o al Marroc. 

Per molt que li sàpiga greu, els valors durant aquests dies no provenen del comunisme, sinó de la tradició cristiana. En aquestes dates els valors que es transmeten de l'arribada de Jesús són els valors de la humilitat, de l'amor, de la família, de la caritat...etc. 

Vostè representa aquesta neoesquerra que renega de la seva tradició i a la mínima li apareixen els tics cristianofóbics. Aquesta neoesquerra que es manifesta ràpidament contra la possible islamofòbia, que saluda el Ramadà però que li fa al.lèrgia el Nadal. 

Aquesta neoesquerra que ha traslladat i ha abandonat la lluita de classes socials cap a la guerra entre sexes i a la destrucció de tot el què faci referència a la tradició cristiana (noms de carrers, festes religioses etc). Ja sabem que és més fàcil destruir que no pas construir.

Sabem que vostè és molt progre i que durant el dia pensa en femení genèric, però si us plau, dediquis a governar i deixi'ns gaudir del nadal en pau.

Atentament,

El Corcó Digital.







2 comentaris :

  1. No coneixia, fins ara, el Corcó Digital. Un 10 com una casa. Continuin fent el "corcó", si us plau!

    ResponElimina

 
Blogger Templates